Hackers: ze zijn een gevaar voor iedere onderneming. Als iemand dat weet, is het Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U wel

,,Uw netwerk goed beveiligen is van essentieel belang”

Uw netwerk beschermen met een wachtwoordbeveiliging is privé een prima oplossing. Maar als onderneming is meer voorzichtigheid geboden. Is uw netwerk onvoldoende beveiligd, dan dringen cybercriminelen met het grootste gemak binnen. En dat kan voor grote problemen zorgen.

Daarom biedt IT Support 4U de dienst Security Operations Center (SOC security) aan

Een systeem dat nét dat stukje extra beveiliging biedt, bovenop firewalls, antivirussoftware en inbraakdetectie. Zie het als een bewaker die bij uw beschermingsmuur de wacht houdt. ,,SOC security brengt alle datastromen van een netwerk tezamen. Het zoekt analytisch naar alles wat er in uw netwerk speelt. En merkt zo potentiële dreigingen op”, legt Patrick uit.

Hij denkt dat bedrijven en organisaties de gevaren van buitenaf onderschatten, hoewel ze zich daar volgens Patrick wél bewuster van worden. ,,Steeds vaker komen cybercriminelen in het nieuws. Denk aan de recente cyberaanvallen bij Media Markt, VDL Groep en Heijmans. De criminelen vragen tonnen, zo niet miljoenen losgeld.”

Met SOC security wordt dergelijke ellende voorkomen

Het systeem houdt voortdurend in de gaten welke mogelijke digitale aanvallen er in aantocht zijn. Office365, firewalls, de lokale harde schijf, gegevens van de server: SOC security houdt het nauwlettend in de gaten. ,,Is er een serieuze dreiging, dan wordt dat direct opgemerkt en worden wij ingeschakeld. Alle verdachte bewegingen op uw netwerk worden gescreend.”

Die verdachte bewegingen komen om de haverklap langs. Zie het als een inbreker die door een brandgang loopt en alle poorten checkt. ,,Is er een open, dan gaat ie naar binnen. Zo gebeurt dat digitaal ook. De cybercriminelen proberen het gewoon, soms op goed geluk. Maar zijn ze eenmaal binnengekomen, kunnen ze rondneuzen wat ze willen. En belangrijke gegevens achterover drukken."

Interesse in een gratis SOC security scan?

Wij helpen u graag verder. Vul dit formulier of bel ons op 0162-727200.

Snelle wifi op kantoor | ITSupport 4U
15 jun, 2021

Hoe zorg je voor snelle wifi op kantoor?

3 tips voor betere Wifi en internetverbinding op kantoor. Zorg dat je router centraal staat en stel je wifi optimaal in. IT Support 4U helpt je!
Werkplekbeheer uitbesteden | IT Support 4U
12 jul, 2021

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekbeheer in goede handen is?

Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorg je ervoor dat de apparatuur op de...
13 jul, 2017

Hoe zorgt u voor goede databescherming?

T Support 4U biedt u optimale databescherming door het gebruik van het Datto Siris 3 systeem.
Wat is SOC Security en waarom is het belangrijk? | IT Support 4U
07 dec, 2021

Waarom biedt SOC security een uitkomst voor uw onderneming?

Op digitale indringers zit niemand, maar dan ook helemaal niemand te wachten. Daarom biedt IT Support 4U Security Operations Center (SOC security)
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.