Online werkplekken

Online werkplekken, ook wel zakelijke clouddiensten genoemd, zijn niet langer de toekomst, maar van essentieel belang!

Wij ontzorgen, zodat u zich kunt richten op uw business

Niet meer vastzitten aan één bureau of één kantoorpand, maar altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. Hierdoor wordt flexibel werken een eenvoudige taak. Een werkplek in de cloud levert veel voordelen op voor zowel werknemer als werkgever. IT Support 4U helpt u graag met een feilloze implementatie van online werkplekken binnen uw bedrijf.

Voordelen van zakelijke clouddiensten

Veel bedrijven maken al gebruik van zakelijke clouddiensten, en dat is niet voor niets. Een aantal voordelen van een werkplek in de cloud zijn:

•    Een veilige omgeving;
•    Te gebruiken op desktop en mobiele apparaten;
•    Eenvoudig te combineren met onder andere Office 365.

Een ander groot voordeel van het gebruik van zakelijke clouddiensten is het feit dat uw medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken. Zeker wanneer een trouwe werknemer behoefte heeft aan een gezondere combinatie van privé en zakelijk, kan thuiswerken de oplossing bieden. Doordat de cloud op alle apparaten te bereiken is, kan een medewerker eenvoudig thuis inloggen om toegang te krijgen tot alle werkgerelateerde documenten. Flexwerken wordt hierdoor een fluitje van een cent!

Daarnaast hebben alle medewerkers toegang tot de documenten en kan men er gelijktijdig in werken. Online samenwerken wordt hierdoor zeer gemakkelijk! Hierdoor neemt de productiviteit bij projecten waarbij meerdere afdelingen of partijen betrokken zijn sterk toe, doordat er niet gewacht hoeft te worden voordat iemand iets stuurt. Zakelijke clouddiensten worden steeds vaker toegepast, dus blijf niet achter!

Installatie van uw werkplek in de cloud via IT Support 4U

Bent u benieuwd of zakelijke clouddiensten ook bij u en uw bedrijf passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0162-727200! Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een werkplek in de cloud. Liever uw vraag online stellen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Online werkplekken | ITSupport 4u, omgeving Breda, Made, Tilburg

Meer informatie over online werkplekken?

Wilt u meer weten over online werkplekken of één van de andere diensten van IT Support 4U? Bel ons op 0162-727200 of vul onderstaand contactformulier in.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.