Online backup

Met een online backup zijn uw bestanden altijd veilig. Ook na een computercrash, brand of waterschade staan uw bestanden gewoon online tot uw beschikking. Uw data zijn veilig en u hoeft geen tapes of disks meer te wisselen voor backup. Een veilige online backup waar het personeel bij kan wanneer nodig is, is belangrijk voor uw organisatie. Bescherm data tegen gebruikersfouten of verlies. Garandeer veiligheid met onze online backup oplossingen. 

Ondersteuning 

Wij helpen bij het beslissen welke bestanden van een backup moeten worden voorzien. Controle op de gemaakte backups en waarborgen van de beschikbaarheid. Door jarenlange ervaring voorzien wij uw organisatie van het juiste advies op maat. 

De voordelen van een online backup

Modern en veilig – dat zijn de grootste voordelen van een online backup. Eigenlijk kan uw bedrijf niet meer zonder een online backup. IT Support 4U richt deze omgeving volledig voor uw bedrijf in, zodat u zich hier niet over hoeft te ontfermen. Het maken van een backup gaat volledig automatisch. U hoeft hier geen extra handelingen voor uit te voeren. Daarnaast is een online backup goed te combineren met onze andere zakelijke clouddiensten.

Wilt u meer weten over de online backup of één van de andere diensten van IT Support 4U? Bel ons op 0162-727200 of vul het contactformulier in.

Online backup door ITSupport 4U, omgeving Breda/Made/Tilburg

Meer informatie over een online backup?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.