Office 365

Met Office 365 voor bedrijven heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden, e-mail en agenda. Ook heeft u altijd nieuwste versies van Office programma’s tot uw beschikking, zoals Word, Powerpoint en Excel. Een overstap naar digitale werkplekken is echter niet in één dag geregeld en betreft veelal een traject van enkele maanden. Hiervoor is het van belang dat u bepaalt wat u op welke termijn wilt bereiken, zodat u stapsgewijs alle benodigde functionaliteiten kunt verankeren in uw bedrijfsvoering. IT Support 4U helpt u met de implementatie van het pakket binnen uw bedrijf, zodat flexwerken ook voor u en uw medewerkers een mogelijkheid wordt.

Wat houdt het Office 365 pakket in?

Wanneer u een Office 365 pakket voor bedrijven aanschaft, zult u ten eerste toegang krijgen tot alle vertrouwde office-programma's. Denk hierbij aan Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Deze programma's kunnen zowel op Microsoft als Apple computers, tablets en mobiele telefoons worden geïnstalleerd.

Naast de vertrouwde programma's kunt u met het pakket ook gemakkelijk in de Cloud werken. Hierdoor wordt het creëren van online werkplekken een fluitje van een cent. Met Teams wordt bijvoorbeeld een samenwerking tussen medewerkers bevorderd, zelfs wanneer ze vanuit huis werken. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen, met de juiste implementatie van Office 365, voor een strakkere bedrijfsvoering.

Voordelen van Office 365 voor bedrijven

Veel bedrijven worden steeds mobieler; men heeft flexibele werkplekken of werkt regelmatig thuis. Het Office 365 pakket is overal toegankelijk. Zo maakt het niet uit waar u werkt. De online omgeving slaat alles eenvoudig voor u op, wat u eenvoudig met uw collega’s kunt delen. Dit zijn enkele voordelen van het pakket:
•    1TB aan opslagruimte per gebruiker
•    Teamchats of videovergaderingen
•    Eenvoudig delen van content
•    Ingebouwde beveiliging, 24 uur per dag
•    Beschikbaar op alle mobiele apparaten
•    Zowel online als offline te gebruiken

Wat kan IT support 4U voor uw bedrijf betekenen?

Bij IT Support 4U zorgen wij voor de perfecte Office 365 implementatie voor bedrijven. Hierdoor ervaart u minimale last tijdens de overgang en krijgt u duidelijke instructies over het gebruik van het pakket. Werken de functies niet optimaal of hebben uw vinden uw medewerkers het lastig om de nieuwe werkwijze te hanteren? Dan helpen wij u graag! U kunt ervoor kiezen om enkel uw Office 365 implementatie door ons te laten verzorgen, of om dit te combineren met onze andere ICT diensten.

Wilt u meer weten over de manier waarop u flexibel werken voor uzelf en uw medewerkers mogelijk kunt maken met een alles-in-een pakket? IT support 4U staat voor u klaar. Bel ons op 0162-727200 of vul het contactformulier in.

Hulp bij Office365 | ITSupport 4U omgeving Breda, Made, Tilburg

Meer informatie over een Office 365 implementatie?

Wilt u meer weten over een Office 365 implementatie of één van de andere diensten van IT Support 4U? Bel ons op 0162-727200 of vul onderstaand contactformulier in.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.