Managed Printing

Printers: iedereen heeft ze nodig, maar toch zijn ze regelmatig de oorzaak van problemen of stress. Ook in het bedrijfsleven kan een lege cartridge je op het laatste moment dwarszitten. Met de Managed Printing service van IT Support 4U is dit niet langer een zorg. Wij nemen graag het gehele printerbeheer bij u uit handen.

Voordelen van printerbeheer door IT Support 4U

Printerbeheer lijkt in eerste instantie voor veel mensen overbodig, maar het neemt al snel veel tijd in bezit. Wanneer u kiest voor de Managed Printing service van IT Support 4U hoeft u niet langer zelf printer-benodigdheden te bestellen. Wij sturen automatisch een nieuwe tonercassette wanneer die van u leeg is en u betaalt alleen voor gemaakte afdrukken. Wanneer u problemen heeft met de connectie tussen uw computer en printer, staan wij direct voor u klaar om u te helpen.

Managed Printing als deel van onze 360° support

Bij IT Support 4U streven we ernaar om u zo volledig mogelijk te ontzorgen. Zo kunt u zich richten op wat u belangrijk vindt en hoeft u zich niet langer bezig te houden met IT zaken. Met onze 360° support regelen wij de gehele ICT van uw bedrijf, waarbij wij ook het printerbeheer op ons nemen. U kunt Managed Printing ook combineren met één of enkele van onze andere diensten.

Benieuwd wat Managed Printing voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons op 0162-727200 of vul het contactformulier in. Onze experts beantwoorden vrijblijvend uw vragen.

Managed printing | ITSupport 4u omgeving Breda, Made, Tilburg

Meer informatie over Managed Support?

Wilt u meer weten over Managed Support of één van de andere diensten van IT Support 4U? Bel ons op 0162-727200 of vul onderstaand contactformulier in.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.