Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorgt u ervoor dat de apparatuur op de werkplekken 24/7 goed werkt.

Wat is werkplekbeheer?

Bedrijven zijn tegenwoordig erg afhankelijk van hun technologie. Denk aan goed werkende wifi op kantoor om teams-vergaderingen soepel te laten lopen, of printers die geen storing hebben op het moment dat u uw aantekeningen wilt afdrukken. Het werkplekbeheer is het monitoren, onderhouden en vroegtijdig oplossen van problemen van de apparatuur en techniek die uw bedrijf dagelijks nodig heeft.

De meeste bedrijven hebben helemaal geen tijd om dit dagelijks in de gaten te houden. Begrijpelijk natuurlijk, u hebt het veel te druk met datgeen waar u goed in bent, ondernemen. Daarom kiezen veel ondernemers om hun werkplekbeheer uit handen te geven aan een specialist. IT Support 4U is zo’n specialist die ervoor zorgt dat uw werkplek altijd werkt!

Er zijn veel verschillende soorten werkplekbeheer. U kunt er voor kiezen om het beheer van uw netwerk uit handen te geven, maar ook printerbeheer, online backup of systeembeheer is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om alles uit handen te geven, zodat de IT partner u volledig kan ontzorgen. Bij IT Support 4U noemen we dit 360° support.

Waarom is een goed werkplekbeheer belangrijk?

In deze tijden is het steeds belangrijk dat u kunt werken waar u wilt. Of dat nu thuis is, op kantoor of op locatie bij een klant. Met een goed werkplekbeheer zorgt u ervoor dat waar er ook gewerkt wordt, dit soepel kan. Denk hierbij toegang tot alle bestanden door een goed werkende server.

Daarnaast is het voorkomen van problemen vaak een stuk voordeliger dan het achteraf oplossen. Wanneer systemen of apparaten er uit liggen en niet meer werken kost dit namelijk veel kostbare tijd.

Werkplekbeheer uitbesteden?

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werkplekbeheer uit te besteden. Hierdoor krijgt u als ondernemer meer tijd om te ondernemen en kan de gespecialiseerde partij zich bezighouden met het monitoren en onderhouden van uw werkplek. Dit zorgt voor minder kwetsbaarheid en voorkomt problemen.

Wilt u als ondernemer uzelf geen zorgen hoeven maken over of de printer wel werkt en of het netwerk altijd snel genoeg is? IT Support 4U neemt alle zorgen voor uw werkplekbeheer bij u uit handen en zorgt ervoor dat de werkplekken binnen uw organisatie beheerd en onderhouden worden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0162-727200 of door gebruik te maken van ons contactformulier.

 

Hackers in uw netwerk? Herken de gevaren | IT Support 4U
07 dec, 2021

Welke gevaren loopt U als hackers binnen weten te komen in uw netwerk?

Een veilige digitale omgeving is anno 2022 van groot belang. Het wemelt van de hackers die -incognito- op zoek gaan naar een digitale ingang van uw netwerk. Maar wat voor...
13 jul, 2017

Hoe zorgt u voor goede databescherming?

T Support 4U biedt u optimale databescherming door het gebruik van het Datto Siris 3 systeem.
02 feb, 2018

Hoe kunt u datalekken voorkomen?

Wij geven tips over hoe u datalekken kunt voorkomen.
Patrick Joosen over hackers en SOC Security | IT Support 4U
07 dec, 2021

In gesprek met Patrick Joosen over hackers en het nieuwe beveiligingssysteem SOC Security

Hackers: ze zijn een gevaar voor iedere onderneming. Als iemand dat weet, is het Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U wel.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.