Op digitale indringers zit niemand, maar dan ook helemaal niemand te wachten

Daarom biedt IT Support 4U Security Operations Center (SOC security) aan: een relatief nieuw beveiligingssysteem, die uw netwerk beschermt tegen cyberaanvallen- en inbrakenAls U denkt dat het netwerk van uw bedrijf met een wachtwoordbeveiliging uitstekend beschermd is, dan heeft U het mis. Firewalls, antivirussoftware en inbraakdetectie? Dat begint er op te lijken, maar wees gewaarschuwd: hackers zijn anno 2022 namelijk van alle markten thuis. Met gerichte en niet-gerichte aanvallen proberen zij bij uw netwerk binnen te sluipen en ontfutselen ze belangrijke data en gegevens. Met alle gevolgen van dien.

SOC security houdt inbrekers buiten de deur

Het beveiligingssysteem houdt inbrekers buiten de deur, simpelweg door alles wat maar enigszins op een bedreiging lijkt te detecteren. Valt er een verdacht mailtje op uw digitale deurmat? Staat een pc van uw onderneming in contact met een opmerkelijk IP-adres? In een datacenter bundelt SOC security nagenoeg alle informatiestromingen in uw netwerk en geeft een seintje als het een dreiging constateert. Alle verdachte bewegingen op uw netwerk worden gescreend. Zodoende kan IT Support 4U ingrijpen alvorens het uit de klauwen loopt.

SOC security biedt zo een aanvulling op het bestaande monitoringssysteem dat IT Support 4U toepast. Is de server nog up and running? Is de lokale harde schijf niet vol? Draait de virusscanner op correcte wijze? Zijn de juiste updates op uw systeem geïnstalleerd? De experts van IT Support 4U houden een oogje in het zeil en brengen u op de hoogte als er een eventuele dreiging geconstateerd wordt. Zij treden op en voorkomen dat het uit de hand loopt.

Wilt u meer weten over SOC security?

Wij helpen u graag verder. Bel ons op 0162-727200 of vul het contactformulier in.

21 jun, 2022

Uw data en bedrijfsgegevens altijd veilig via back-upoplossing van IT Support 4U

De bestanden van de computers op uw bedrijf áltijd veilig opgeslagen? IT Support 4U ontzorgt u met een back-upoplossing.
13 jul, 2017

Hoe zorgt u voor goede databescherming?

T Support 4U biedt u optimale databescherming door het gebruik van het Datto Siris 3 systeem.
Werkplekbeheer uitbesteden | IT Support 4U
12 jul, 2021

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekbeheer in goede handen is?

Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorg je ervoor dat de apparatuur op de...
Slachtoffer van een ransome-aanval? | IT Support 4U.
21 jun, 2022

Back-upoplossing voor ondernemers goud waard: ‘Opeens ligt je bedrijf plat’

Als ondernemer wilt u er zeker van zijn dat uw computer- en werkbestanden altijd veilig opgeborgen zijn.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.