Op digitale indringers zit niemand, maar dan ook helemaal niemand te wachten

Daarom biedt IT Support 4U Security Operations Center (SOC security) aan: een relatief nieuw beveiligingssysteem, die uw netwerk beschermt tegen cyberaanvallen- en inbrakenAls U denkt dat het netwerk van uw bedrijf met een wachtwoordbeveiliging uitstekend beschermd is, dan heeft U het mis. Firewalls, antivirussoftware en inbraakdetectie? Dat begint er op te lijken, maar wees gewaarschuwd: hackers zijn anno 2022 namelijk van alle markten thuis. Met gerichte en niet-gerichte aanvallen proberen zij bij uw netwerk binnen te sluipen en ontfutselen ze belangrijke data en gegevens. Met alle gevolgen van dien.

SOC security houdt inbrekers buiten de deur

Het beveiligingssysteem houdt inbrekers buiten de deur, simpelweg door alles wat maar enigszins op een bedreiging lijkt te detecteren. Valt er een verdacht mailtje op uw digitale deurmat? Staat een pc van uw onderneming in contact met een opmerkelijk IP-adres? In een datacenter bundelt SOC security nagenoeg alle informatiestromingen in uw netwerk en geeft een seintje als het een dreiging constateert. Alle verdachte bewegingen op uw netwerk worden gescreend. Zodoende kan IT Support 4U ingrijpen alvorens het uit de klauwen loopt.

SOC security biedt zo een aanvulling op het bestaande monitoringssysteem dat IT Support 4U toepast. Is de server nog up and running? Is de lokale harde schijf niet vol? Draait de virusscanner op correcte wijze? Zijn de juiste updates op uw systeem geïnstalleerd? De experts van IT Support 4U houden een oogje in het zeil en brengen u op de hoogte als er een eventuele dreiging geconstateerd wordt. Zij treden op en voorkomen dat het uit de hand loopt.

Wilt u meer weten over SOC security?

Wij helpen u graag verder. Bel ons op 0162-727200 of vul het contactformulier in.

Slachtoffer van een ransome-aanval? | IT Support 4U.
21 jun, 2022

Back-upoplossing voor ondernemers goud waard: ‘Opeens ligt je bedrijf plat’

Als ondernemer wilt u er zeker van zijn dat uw computer- en werkbestanden altijd veilig opgeborgen zijn.
Werken op afstand tijdens de corona maatregelen | IT support 4U
16 apr, 2020

Werken op afstand door corona

Een goed geregelde werkplek is van belang in een tijd waar online, en op afstand, werken de norm is. Is uw bedrijf voorbereid op deze crisis?
Patrick Joosen over hackers en SOC Security | IT Support 4U
07 dec, 2021

In gesprek met Patrick Joosen over hackers en het nieuwe beveiligingssysteem SOC Security

Hackers: ze zijn een gevaar voor iedere onderneming. Als iemand dat weet, is het Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U wel.
Snelle wifi op kantoor | ITSupport 4U
15 jun, 2021

Hoe zorg je voor snelle wifi op kantoor?

3 tips voor betere Wifi en internetverbinding op kantoor. Zorg dat je router centraal staat en stel je wifi optimaal in. IT Support 4U helpt je!
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.