Uw data en bedrijfsgegevens áltijd veilig via back-upoplossing van IT Support 4U

Er honderd procent zeker van zijn dat uw bestanden – en die van uw onderneming - altijd veilig opgeslagen zijn? Ook als er onverhoopt een brand uitbreekt of uw computer plotseling crasht? Dan bent u bij IT Support 4U aan het goede adres.

Wilt u een beroep doen op een back-up via de cloud, dan kan dat behoorlijk in de papieren lopen. Kijk niet raar op als u een bedrag van enkele honderden euro’s per maand neer moet tellen voor de opslag van uw data en gegevens in zo’n cloud. Gebruik van het datacenter, de opslag, licentie en diensten van een IT-bedrijf bepalen dat maandelijkse, prijzige kostenplaatje.

Bedrijfsgegevens waterdicht opgeslagen

Dat kan anders, vinden wij bij IT Support 4U. Daarom introduceren wij: Bring your own storage. In vaderlandse taal: neem je eigen (nas-)opslagapparaat mee. Die koopt u eenmalig zelf en laat u vervolgens achter bij IT Support 4U. Wij doen de rest! Hoe dat in zijn werk gaat? Vrij simpel: wij plaatsen uw storage in een gecertificeerd datacenter, alwaar uw bedrijfsgegevens waterdicht opgeslagen worden. Crasht een van de computers van uw onderneming? Geen probleem. In ons datacentrum zijn uw data en gegevens veiliger dan veilig.

'Crasht een van de computers van uw onderneming? Geen probleem. In ons datacentrum zijn uw data en gegevens veiliger dan veilig'

Dataverlies: nooit sprake van

Mocht u lokaal al uw data kwijtraken, dan brengen wij redding. In eerste instantie is uw data linea recta via de cloud terug te halen. In ieder ander geval koppelen we uw opslagapparaat los uit het datacentrum, komen bij u op bezoek en zorgen ervoor dat al uw gegevens met 100% zekerheid terug worden gezet op uw apparaat. Zodat u zich nergens, maar dan ook nergens zorgen over hoeft te maken. Dataverlies? Nooit enige sprake van!
 
De service is verkrijgbaar vanaf 155 euro per maand.
 
Wilt u meer weten over de online back-up of één van de andere diensten van IT Support 4U voor uw bedrijf? Bel ons dan op 0162-727200 of vul het contactformulier in.

Patrick Joosen over hackers en SOC Security | IT Support 4U
07 dec, 2021

In gesprek met Patrick Joosen over hackers en het nieuwe beveiligingssysteem SOC Security

Hackers: ze zijn een gevaar voor iedere onderneming. Als iemand dat weet, is het Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U wel.
Wat is SOC Security en waarom is het belangrijk? | IT Support 4U
07 dec, 2021

Waarom biedt SOC security een uitkomst voor uw onderneming?

Op digitale indringers zit niemand, maar dan ook helemaal niemand te wachten. Daarom biedt IT Support 4U Security Operations Center (SOC security)
Werkplekbeheer uitbesteden | IT Support 4U
12 jul, 2021

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekbeheer in goede handen is?

Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorg je ervoor dat de apparatuur op de...
21 jun, 2018

Bescherm uw data met een Office365 back-up

Databeveiliging is en blijft een belangrijk aandachtspunt voor bedrijven.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.