Back-upoplossing goud waard voor ondernemers:
‘Opeens ligt je bedrijf plat’

Als ondernemer wilt u er zeker van zijn dat uw computer- en werkbestanden altijd veilig opgeborgen zijn. Ook als uw IT-omgeving slachtoffer is van een ransomware-aanval, uw computer crasht of er iets anders onvoorziens gebeurt. Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U, benadrukt het belang van een waterdichte back-upoplossing. Modern en veilig.

Het mag al jaren geen verrassing meer heten dat het gros van de zaken via de computer geregeld wordt. Of dat nu op werk- of privévlak is: multimedia-apparaten zijn niet meer weg te denken in de huidige tijdgeest. Maar in hoeverre kunt u uit gaan van de stabiliteit van de hardware van uw pc, laptop, tablet of smartphone? Patrick, eigenaar van IT Support 4U, plaatst daarom een kanttekening: “Een waterdichte back-upoplossing is goud waard. Beschikt u daar niet over, dan kan uw bedrijf opeens plat komen te liggen.”

Betaalbare online back-upoplossing voor uw bedrijf

Plat is dan ook écht plat. Neem het gevaar van een ransomware-aanval (gijzelsoftware): onbevoegden sneaken in dat geval uw IT-omgeving geruisloos binnen. De cybercriminelen versleutelen uw bestanden op een danige manier dat u er niet meer bij kunt komen. En dus alles kwijt bent. Als u ‘geluk’ heeft kunt u alles terug krijgen, maar dan wel tegen betaling van – vaak - een grote som geld.

'De cybercriminelen versleutelen uw bestanden op een danige manier dat u er niet meer bij kunt komen'

Op het netwerk van uw bedrijf circuleert meer bedrijfsinformatie dan u wellicht denkt. Komen hackers ‘binnen’, dan spitten ze door uw volledige archief heen. Ze verwerven toegang tot al uw e-mailboxen, bestanden, transacties en back-ups. Welke digitale handeling dan ook: als deze cybercriminelen uw netwerk gijzelen, kunnen ze welhaast overal bij. En dat betekent vaak heel slecht nieuws. Kortom: problemen die u áltijd voor wilt zijn. Daarvoor biedt IT Support 4U een – vooral – veilige, maar tevens zeer betaalbare online back-updienst aan.

Bij menig IT-bedrijf dient u diep in de buidel te tasten voor een maandabonnement. De kosten zijn vaak hoog omdat er betaald moet worden voor het gebruik van een datacenter, opslag, licentie en diensten van een IT-bedrijf. Daar heeft IT Support 4U iets op gevonden: “Bring your own storage. Dat betekent: U koopt eenmalig uw eigen (nas-)opslagapparaat, die wij vervolgens in een gecertificeerd datacenter plaatsen. Daar worden al uw gegevens veiliger dan veilig in een cloud opgeslagen”, legt Patrick uit.

'155 euro per maand is een laag bedrag, daar waar je elders gauw honderden euro’s per maand kwijt bent'

Slachtoffer van ransomware-aanval

Hij voegt daaraan toe: “Mocht u lokaal al uw data kwijtraken, dan hoeft u niet te vrezen. In eerste instantie zijn de data linea recta via de cloud terug te halen. Lukt dat niet, dan koppelen we uw opslagapparaat los uit het datacentrum, komen bij u op bezoek en zorgen ervoor dat al uw gegevens met 100% zekerheid terug in uw bezit komen. Geen zorgen. Ook niet als uw onderneming het slachtoffer is van een ransomware-aanval of als uw computer plotseling het leven laat.”

De service is verkrijgbaar vanaf 155 euro per maand. “Dat is een laag bedrag, daar waar je elders gauw honderden euro’s per maand kwijt bent”, besluit Patrick.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust, op: 0162-727200 of laat een bericht achter op onze contactpagina. Op bezoek komen is natuurlijk ook mogelijk. Gelieve van te voren wel even te bellen. U vindt ons op Brieltjenspolder 27A in Made. De koffie wordt vers bereid.

Werken op afstand tijdens de corona maatregelen | IT support 4U
16 apr, 2020

Werken op afstand door corona

Een goed geregelde werkplek is van belang in een tijd waar online, en op afstand, werken de norm is. Is uw bedrijf voorbereid op deze crisis?
Werkplekbeheer uitbesteden | IT Support 4U
12 jul, 2021

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekbeheer in goede handen is?

Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorg je ervoor dat de apparatuur op de...
13 jul, 2017

Hoe zorgt u voor goede databescherming?

T Support 4U biedt u optimale databescherming door het gebruik van het Datto Siris 3 systeem.
Snelle wifi op kantoor | ITSupport 4U
15 jun, 2021

Hoe zorg je voor snelle wifi op kantoor?

3 tips voor betere Wifi en internetverbinding op kantoor. Zorg dat je router centraal staat en stel je wifi optimaal in. IT Support 4U helpt je!
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.