Een veilige digitale omgeving is anno 2022 van groot belang

Het wemelt van de hackers die -incognito- op zoek gaan naar een digitale ingang van uw netwerk. Maar wat voor gevaren loopt U eigenlijk als ze binnen weten te komen?

Uw bedrijfsinformatie op straat door hackers

Op het netwerk van uw bedrijf circuleert meer bedrijfsinformatie dan u wellicht denkt. Komen hackers ‘binnen’, dan spitten ze door uw volledige archief heen. Ze verwerven toegang tot al uw e-mailboxen, bestanden, transacties en back-ups. Welke digitale handeling dan ook: als deze cybercriminelen uw netwerk gijzelen, kunnen ze welhaast overal bij. En dat betekent vaak heel slecht nieuws.

Zo is het mogelijk dat ze uw bedrijfsinformatie online proberen te verkopen. Bijvoorbeeld via het (illegale) darkweb. Die informatie en gegevens kunnen zo op straat belanden. Of ze leggen uw website plat, waardoor uw onderneming imagoschade oploopt. Nog erger: dat internetcriminelen losgeld eisen in ruil voor het teruggeven van uw gegevens. Kortom: de problemen zijn in sommige gevallen niet te overzien.

Interesse in een gratis SOC security scan?

Het relatief nieuwe beveiligingssysteem brengt alle potentiële dreigingen en problemen in kaart, waardoor U zich geen zorgen hoeft te maken.

Interesse in een gratis SOC security scan? Wij helpen u graag verder. Vul dit formulier in of bel ons op 0162-727200.

21 jun, 2022

Uw data en bedrijfsgegevens altijd veilig via back-upoplossing van IT Support 4U

De bestanden van de computers op uw bedrijf áltijd veilig opgeslagen? IT Support 4U ontzorgt u met een back-upoplossing.
Werken op afstand tijdens de corona maatregelen | IT support 4U
16 apr, 2020

Werken op afstand door corona

Een goed geregelde werkplek is van belang in een tijd waar online, en op afstand, werken de norm is. Is uw bedrijf voorbereid op deze crisis?
Slachtoffer van een ransome-aanval? | IT Support 4U.
21 jun, 2022

Back-upoplossing voor ondernemers goud waard: ‘Opeens ligt je bedrijf plat’

Als ondernemer wilt u er zeker van zijn dat uw computer- en werkbestanden altijd veilig opgeborgen zijn.
Werkplekbeheer uitbesteden | IT Support 4U
12 jul, 2021

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekbeheer in goede handen is?

Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorg je ervoor dat de apparatuur op de...
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.