Een veilige digitale omgeving is anno 2022 van groot belang

Het wemelt van de hackers die -incognito- op zoek gaan naar een digitale ingang van uw netwerk. Maar wat voor gevaren loopt U eigenlijk als ze binnen weten te komen?

Uw bedrijfsinformatie op straat door hackers

Op het netwerk van uw bedrijf circuleert meer bedrijfsinformatie dan u wellicht denkt. Komen hackers ‘binnen’, dan spitten ze door uw volledige archief heen. Ze verwerven toegang tot al uw e-mailboxen, bestanden, transacties en back-ups. Welke digitale handeling dan ook: als deze cybercriminelen uw netwerk gijzelen, kunnen ze welhaast overal bij. En dat betekent vaak heel slecht nieuws.

Zo is het mogelijk dat ze uw bedrijfsinformatie online proberen te verkopen. Bijvoorbeeld via het (illegale) darkweb. Die informatie en gegevens kunnen zo op straat belanden. Of ze leggen uw website plat, waardoor uw onderneming imagoschade oploopt. Nog erger: dat internetcriminelen losgeld eisen in ruil voor het teruggeven van uw gegevens. Kortom: de problemen zijn in sommige gevallen niet te overzien.

Interesse in een gratis SOC security scan?

Het relatief nieuwe beveiligingssysteem brengt alle potentiële dreigingen en problemen in kaart, waardoor U zich geen zorgen hoeft te maken.

Interesse in een gratis SOC security scan? Wij helpen u graag verder. Vul dit formulier in of bel ons op 0162-727200.

Werkplekbeheer uitbesteden | IT Support 4U
12 jul, 2021

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekbeheer in goede handen is?

Niks zo vervelend als apparaten of uw netwerk die het laten afweten op het moment dat u ze nodig heeft. Door goed werkplekbeheer zorg je ervoor dat de apparatuur op de...
Patrick Joosen over hackers en SOC Security | IT Support 4U
07 dec, 2021

In gesprek met Patrick Joosen over hackers en het nieuwe beveiligingssysteem SOC Security

Hackers: ze zijn een gevaar voor iedere onderneming. Als iemand dat weet, is het Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U wel.
21 jun, 2018

Bescherm uw data met een Office365 back-up

Databeveiliging is en blijft een belangrijk aandachtspunt voor bedrijven.
Wat is SOC Security en waarom is het belangrijk? | IT Support 4U
07 dec, 2021

Waarom biedt SOC security een uitkomst voor uw onderneming?

Op digitale indringers zit niemand, maar dan ook helemaal niemand te wachten. Daarom biedt IT Support 4U Security Operations Center (SOC security)
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.