ITsupport4U maakt online samenwerken makkelijk voor uw werknemers

ITsupport4U werkt in deze onrustige tijd hard door. We zetten waar nodig een stap extra om klanten te kunnen voorzien van goede werkplekken op afstand. Is uw bedrijf voorbereid op deze crisis? Werken op afstand wordt mogelijk gemaakt door het implementeren van online werkplekken in uw bedrijf. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden van thuiswerken en onze services.

Zakelijke clouddiensten

Werkplekken op afstand zijn een dagelijkse realiteit. Een flexibele werkplek vereist enige aandacht om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren. Een werkplek in de cloud levert veel voordelen op voor zowel werkgever als werknemer. Medewerkers kunnen plaats- en tijdonafhankelijk werken. Daarnaast hebben ze toegang tot de documenten vanuit thuis, men kan er gelijktijdig in werken. Online werkplekken worden door ons volledig ingericht.

Werken op afstand ondersteund door Office 356

De nieuwste versies van het volledige Office 356 pakket tot uw beschikking? Kies voor Office 356. Eén van de voordelen van het Office 365 pakket is dat het overal toegankelijk is, bestanden, e-mail en agenda. Hierdoor maakt het niet uit vanaf waar er wordt gewerkt. De online omgeving slaat alles op zodat werknemers documenten makkelijk met elkaar kunnen delen. Zo kunt u tijdens de corona crisis goed samenwerken met al uw collega's online. IT Support 4U helpt u hier graag bij!

Een veilige en stabiele verbinding met het netwerk

Veel bedrijven zijn afhankelijk van technologie. Een veilige en stabiele verbinding met het netwerk is een vereiste. Het zorgt ervoor dat documenten op een veilige plek met werknemers wordt gedeeld. Regelmatig onderhoud aan uw systeem en netwerk is daarom noodzakelijk, neem hierin geen risico’s en besteed netwerkbeheer uit aan een betrouwbare partij.

Wij helpen u graag met de implementatie van online werkplekken

Opzoek naar een betrokken ICT partner die online werkplekken voor u realiseert binnen uw bedrijf? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0162-727200 of maak gebruik van het contactformulier.

21 jun, 2022

Uw data en bedrijfsgegevens altijd veilig via back-upoplossing van IT Support 4U

De bestanden van de computers op uw bedrijf áltijd veilig opgeslagen? IT Support 4U ontzorgt u met een back-upoplossing.
Snelle wifi op kantoor | ITSupport 4U
15 jun, 2021

Hoe zorg je voor snelle wifi op kantoor?

3 tips voor betere Wifi en internetverbinding op kantoor. Zorg dat je router centraal staat en stel je wifi optimaal in. IT Support 4U helpt je!
02 feb, 2018

Hoe kunt u datalekken voorkomen?

Wij geven tips over hoe u datalekken kunt voorkomen.
Patrick Joosen over hackers en SOC Security | IT Support 4U
07 dec, 2021

In gesprek met Patrick Joosen over hackers en het nieuwe beveiligingssysteem SOC Security

Hackers: ze zijn een gevaar voor iedere onderneming. Als iemand dat weet, is het Patrick Joosen, eigenaar van IT Support 4U wel.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.