Dick Goudriaan, DVC Machinevision B.V.

vrijdag 19 juli 2019


Sinds 2004 is DVC Machinevision B.V. de partner in vision systems voor OEM’s in de Benelux. Doordat continuïteit en innovatie in hun automatiseringssysteem zeer belangrijk is, heeft DVC Machinevision de hulp ingeschakeld van IT Support 4U voor hun ICT in Breda.

ICT in Breda voor automatiseringsbedrijf

“We werken al 12 jaar met de managed support van IT Support 4U. Ondanks dat we zelf een industrieel automatiseringsbedrijf zijn met ICT in Breda, was de keuze voor deze samenwerking snel gemaakt. IT Support 4U is vakwerk en kundigheid. Dat zorgt voor een betrouwbaar netwerk en servers / clients. Dat is wat we willen voor onze bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.”

Bij IT Support 4U staat persoonlijke service centraal. Voor ieder bedrijf ontwikkelen wij een aanpak op maat. Voor al uw ICT in Breda en omgeving zijn wij uw deskundige partner. Door middel van ons proactief beheer kunnen wij storingen voorkomen en ervaart u zo min mogelijk hinder van problemen.


Dick Goudriaan | Managing Director | DVC Machinevision B.V.|

https://www.machinevision.nl/nl


Heeft u zelf ook ICT in Breda nodig? Neem contact op met IT Support 4U via het contactformulier! U kunt ons ook altijd bellen op 0162-727200 of mailen naar contact@itsupport4u.nl.  

vrijdag 19 juli 2019