IT Support 4U en Jau® Centrum in Beweging

Al ruim 40 jaar kunt u bij Jau® Centrum in Beweging terecht voor diverse specialistische fysiotherapiebehandelingen.
Jau® Centrum in Beweging is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een waar begrip binnen de fysiotherapiebranche. Met 18 therapeuten verspreid over 2 locaties in de regio Drimmelen (Lage Zwaluwe en Made) vindt u altijd de juiste fysiotherapeut die u helpt met uw specifieke fysieke klacht(en).

IT Support 4U helpt Jau Centrum in Beweging uit Made met Office-365 implementatie, serverbeheer en hosted telefonie.

Een goede fysiopraktijk draait niet alleen op goede medewerkers, maar ook op goede ICT. Hiervoor heeft Bouk Donckers, mede-eigenaar van Jau® Centrum in Beweging, de assistentie van IT Support 4U ingeschakeld. Door middel van een Office-365 implementatie en serverbeheer van IT Support 4U is een zeer stabiel en veilig systeem ontstaan waardoor de medewerkers vanaf alle locaties centraal kunnen werken. Door dit te combineren met hosted telefonie is Jau® Centrum in Beweging zeer goed bereikbaar over meerdere locaties!

Topservice van IT Support 4U

“IT Support 4U levert te allen tijde een topservice! Ze zijn er als je ze nodig hebt en handelen daarbij snel en efficiënt – alsof je altijd een nieuwe klant voor ze bent. Het is een betrouwbaar en innovatief bedrijf waar ik zonder meer tevreden over ben!” – Bouk Donckers.

 

 

Benieuwd welke IT dienst het beste bij u past?

Neem contact op met IT Support 4U, we kijken samen naar de wensen en vraagstukken welke er bij uw bedrijf liggen. Samen komen we tot een passende IT oplossing.

 
Office 365 implementatie | IT support 4u
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.