IT Support 4U is de externe IT partner van PostAds Online Marketing

Als Online marketing bureau is het noodzakelijk om dagelijks goed te kunnen werken in de online omgeving. Bij PostAds is het ontzettend belangrijk om te kunnen communiceren met klanten en partners en om zonder problemen in office programma’s te werken. Hiervoor hebben we bij PostAds gekozen om IT Support 4U als partner in de armen te sluiten. IT Support 4U helpt ons met de implementatie van Office 365 programma’s.

Office 365 met Support

Dankzij het Office 365 pakket hebben wij toegang tot alle vertrouwde office-programma’s zoals word, excel en powerpoint. Daarnaast is ons email pakket en domein gekoppeld aan outlook waardoor we altijd goed bereikbaar zijn voor klanten.

Dankzij de cloud oplossingen van het office 365 pakket is het voor ons team ook mogelijk om vanuit andere plaatsen te werken. Zo zijn we regelmatig bij klanten op kantoor, of werkt een deel van het team thuis. Dankzij de cloud oplossingen kan iedereen toch bij zijn of haar bestanden en gaat samenwerken vlekkeloos!

IT Support 4U heeft ons op locatie in Breda geholpen door het office 365 pakket feilloos te implementeren. Daarnaast zijn ze altijd bereikbaar voor vragen en lossen ze problemen op, of nog beter ze worden voorkomen! Ook voor andere IT Diensten in Breda in de toekomst zouden wij IT Support 4U raadplegen.

Benieuwd welke IT dienst het beste bij u past?

Neem contact op met IT Support 4U, we kijken samen naar de wensen en vraagstukken welke er bij uw bedrijf liggen. Samen komen we tot een passende IT oplossing.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.