IT Support 4U is Externe ICT Partner voor Kasparov

Kasparov is een werving & selectie / interim bureau voor financials. Wij bemiddelen voor controllers, hoofden administratie, reporting managers, administrateurs, assistent controllers, finance managers enz. enz. We zijn gevestigd in de mooie watertoren in het centrum van Breda, en zijn actief in de profit sector. Er werken zo’n 20 medewerkers. Zie ook www.kasparov.nl

Monitoring en 360 graden IT Support

IT Support 4U helpt Kasparov met al hun IT diensten. 360 graden IT support noemen wij dat. Hierdoor hoeft Kasparov zich geen zorgen meer te maken voor het aannemen van een interne ICT-er.  Dankzij onze monitoring voorkomen wij storingen en crashes in het systeem van Kasparov. Waardoor het alledaagse werk constant door kan gaan. IT Support 4U werkt pro-actief en probeert storingen te voorkomen, in plaats van achteraf pas te handelen.

Externe ICT Partner voor Kasparov

Wij zijn te klein voor een ICT-er bij ons in dienst. IT Support 4U is vanaf het begin onze externe ICT partner. Dat doen ze naar volle tevredenheid. De medewerkers zijn kundig en staan altijd voor ons klaar. Hun constante monitoring heeft ons ook al vaak uit de brand geholpen. Wat verder opvalt is de snelheid waarmee zij handelen en ze rekenen reële tarieven.

Benieuwd welke IT dienst het beste bij u past?

Neem contact op met IT Support 4U, we kijken samen naar de wensen en vraagstukken welke er bij uw bedrijf liggen. Samen komen we tot een passende IT oplossing.

IT Support 4U snelheid
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.