Janus Vaten

vrijdag 19 juli 2019

Janus Vaten heeft aan IT support4U een super betrouwbare partner, wat in deze tijd zeer belangrijk is! Wij verzorgen dan ook graag hun ICT in Oosterhout. Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten, waardoor wij voor veel bedrijven rondom Made de ICT doen. Ook Janus Vaten is erg blij met onze ICT diensten in Oosterhout.


ICT in Oosterhout

Vanuit ons kantoor in Made kunnen wij gemakkelijk langskomen voor de ICT in Oosterhout. Voor Janus Vaten doen wij dit zowel op afstand als op locatie. Hierbij maken wij ook regelmatig gebruik van IT help mij; onze IT Support op afstand. Met onze 360 graden support helpen wij Janus Vaten al jarenlang met eventuele ICT problemen. Daarnaast werken wij ook voor deze klant op basis van proactief beheer, zodat problemen snel opgelost kunnen worden.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ICT in Oosterhout of een andere plaats in de regio Made? Neem dan contact met ons op.

 

Over Janus Vaten

Het familiebedrijf Janus Vaten, opgericht in 1870, is gespecialiseerd in het produceren en reconditioneren van stalen en kunststof verpakkingen.

Met een viertal bedrijfsonderdelen levert Janus Vaten een uniek totaalconcept. Onze klanten bevinden zich onder meer in de petrochemische en voedingsmiddelen industrie.

· Janus Vaten: Reconditioneren van stalen en kunststof verpakkingen
· Janus Trading: In- en verkoop van nieuwe verpakkingen
· NCG Benelux/France: Joint Venture van Janus Vaten en Mauser op het gebied van IBC’s
· Dutch Drum: Productie van nieuwe stalen verpakkingen

www.janusvaten.nl
 

vrijdag 19 juli 2019