Bouk Donckers - Fysiotherapiepraktijk Donckers

vrijdag 19 juli 2019


Al ruim 40 jaar kunt u bij Praktijk Donckers terecht voor diverse specialistische fysiotherapiebehandelingen.
Praktijk Donckers is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een waar begrip binnen de fysiotherapiebranche. Met 18 therapeuten verspreid over 2 locaties in de regio Drimmelen (Lage Zwaluwe en Made) vindt u altijd de juiste fysiotherapeut die u helpt met uw specifieke fysieke klacht(en).

Een goede fysiopraktijk draait niet alleen op goede medewerkers, maar ook op goede ICT. Hiervoor heeft Bouk Donckers, mede-eigenaar van Donckers Fysiotherapie, de assistentie van IT Support 4U ingeschakeld. Door middel van een Office-365 implementatie en serverbeheer is een zeer stabiel en veilig systeem ontstaan waardoor de medewerkers vanaf alle locaties centraal kunnen werken. Door dit te combineren met hosted telefonie is Donckers fysiotherapie zeer goed bereikbaar over meerdere locaties!


IT Support 4U levert te allen tijde een top service! Ze zijn er als je ze nodig hebt en handelen daarbij snel en efficiënt – alsof je altijd een nieuwe klant voor ze bent. Het is een betrouwbaar en innovatief bedrijf waar ik zonder meer tevreden over ben!” – Bouk Donckers.

 

vrijdag 19 juli 2019