KPN stopt met ISDN telefoniediensten

KPN heeft aangekondigd het traditionele telefonienetwerk de komende jaren te gaan moderniseren. Al sinds de jaren ’80 wordt de ISDN dienstverlening aan eindgebruikers in Nederland aangeboden via het telefonie-platform van KPN. Door een toenemend gebruik van mobiele telefonie en de opkomst van VoIP neemt het aantal gebruikers van het traditionele netwerk af.

Concreet betekenen de veranderingen dat per 1 september 2019 de enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN netlijnen volledig uitgefaseerd zullen zijn. Vanaf deze datum kunt u hierdoor geen gebruik meer maken van deze lijnen. Dit hoeft echter geen probleem voor u te vormen, want wij helpen u graag met het maken van de keuze voor een nieuwe telefoniedienst.


VoIP van IT Support 4U

Door het vervallen van de traditionele lijnen raden wij de overstap naar VoIP aan. Een VoIP centrale is voor veel bedrijven dé nieuwe manier van telefoneren. VoIP staat voor Voice over IP, of anders gezegd: bellen via internet. Met deze nieuwe techniek gebruikt u de internetverbinding die u al heeft ook voor uw telefonie. Er kan zeer eenvoudig een centrale bij u worden ingesteld, waardoor u slechts hoeft in te loggen en over een goede internetverbinding dient te beschikken. IT Support 4U kan de overstap naar VoIP volledig voor u regelen.


Voordelen van VoIP voor uw organisatie

Een VoIP centrale zorgt voor betere bereikbaarheid en is tevens kostenbesparend. Door te bellen via internet heeft u de mogelijkheid om op meerdere locaties met elkaar verbonden te zijn. Intern kunt u bovendien gratis bellen. Ook blijven zowel uw telefoon- als faxnummers behouden. Doordat u geen gebruik meer hoeft te maken van analoge en ISDN netlijnen, vervallen de maandelijkse abonnementskosten op deze lijnen. De telefooncentrale is zeer uitgebreid met betrekking tot bijvoorbeeld wachtrijen en keuzemenu’s. Bovendien heeft u geen onderhoudskosten op locatie, wanneer u IT Support 4U de overstap naar VoIP voor u laat regelen.


Interesse?

Met betrekking tot VoIP is veel mogelijk en wij bekijken graag uw persoonlijke wensen. Bent u benieuwd wat IT Support 4U voor u kan betekenen op het gebied van VoIP centrales, of wilt u deze direct laten instellen? Bel dan naar 0162-727200 of vul het contactformulier in.

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.